perjantai 20. heinäkuuta 2012

Japani osa 3

Aa, uuden vuoden merkintä. Vihdoin. Mutta ilman videoita. Ne ovat ilmeisesti kadonneet johonkin... Ärsyttää aika pahuksen paljon, koska siisti musiikki ja ilmapallojen vapautus kun laskettiin oli niin siistiä. Ei sitten.

No, vietettiin uutta vuotta Tokyo Towerin juuressa, paikka kun sattui olemaan ihan meidän hotellin vieressä! Alkuilta sujui hyvin postikortteja kirjoitellessa ja Kohaku Uta Gassenia katsellessa. Ei kyllä nähty läheskään loppuun, kun lähdettiin paria tuntia ennen vuoden vaihtumista tapahtumapaikalle!






Mustekala-palluroita. Oli parempia kuin kuvassa, mutta ei silti mitään suurta herkkua..


Tokyo Towerin valot vaihtuivat samalla kun vuosivaihtui. Katso edelliset täältä!
Ilta oli kyllä siisti. Varmaan siistein uusi vuosi jonka olen viettänyt (vaikka Potter teemainen uusi vuosi oli myös lähes yhtä... loistava). Oli ihan älyttömästi ruokakojuja, olisi saanut ilmapalloja (myöhästyttiin vain niiden jaosta), hyvää musiikkia telkkarissa.. En voi valittaa. Ja paikka oli muutenkin ihan älyttömän siisti. Voittaa ehdottomasti normaalin uuden vuoden jota vietän. Toivottavasti pääsisi joskus uudestaan..


Seuraavasta päivästäkään ei ole valittamista. Päätettiin lähteä Harajukuun. Meinattiin vähän, että Uenon puistossakin olisi voinut käydä, mutta se jäi hurjan ihmismassan takia! Vähän harmittaa näin jälkikäteen, olisi voinut olla siistiä.






Joo. Tuli kierreltyä lähinnä kojuja. Kaupoissakin tuli käytyä, mutta se ruuhka! Ei ole ihan minun juttuni. Oikeasti, en tykkää kulkea edes Helsingin H&M:ssä sen ruuhkan takia ja Harajukussa ne olivat ties kuinka monta kertaa pahempia! Käytiin myös Akihabarassa, mutta sieltä ei ole kuvia.. Akihabarassa kyllä taidettiin käydä joka päivä katselemassa kaikkia animejuttuja. Ja pelailemassa. Pelailu oli kamalan koukuttavaa. Etenkin sellainen 3D Piraija peli joka suihki vettä päälle. Mahtoi joillain olla hauskaa kun inisin pelatessani aina veden suihkiessa. Kyseistä peliä pelattiin kopperossa, joten sieltä oli aina tosi hauska tulla ulos... :D Mutta minkäs sille voi jos pelästyy..
Joo. Suklaabanaanit oli ihan älyttömän hyviä! Nuudelit eivät niinkään, poikaystävä tunki hiukan liikaa merilevää annoskeen.. Kyseisessä vaiheessa merilevä tursusi ulos korvista, sitä tuntui olevan niin paljon kaikissä välipaloissa yms. mitä söin. Yhh. Ja tikkari lähti muistoksi. Tikkari oli sellainen siisti, jossa oli oikeita hedelmiä sisällä! Ihan älyttömän hyvää. Ihan hintansa arvoinen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti