torstai 19. tammikuuta 2012

Japani osa 2

Eli, sain kuvat joten juttu voi jatkua!

Shoppailujen jälkeen lähdimme Pallette Towniin. Okei, jos totta puhutaan, shoppailumme olisivat jatkuneet, ellei PASSPO olisi päättänyt konsertoida 30.12. Tai ylipäätänsä konsertoida. Olisin mennyt konserttiin vaikka heti ensimmäisenä päivänä kun tulimme Japaniin.

PASSPO on bändi, jota olen kuunnellut jo jonkin aikaa. Kirjoitin konsertista enemmän toisen blogin puolelle, jos sitä kiinnostaa lukea. Mutta näin lyhyesti - tämä oli viimeinen mahdollisuus nähdä ensimmäinen ja itselleni "se oikea" PASSPO yhdessä, sillä yksi jäsenistä lähti pois.

Tietenkin suurena fanina minun täytyi päästä aikaisin lähetään, jos vaikka olisin katsonut reittiohjeet konserttipaikalle väärin! Siinä ehtisi kysyä apua ja lähteä vaikka taksilla oikeean paikkaan (arvatkaa vaan olinko varannut siihenkin ihan kunnolla rahaa).
Kun pääsimme oikealle pysäkille (samalla kun panikoin "menimmekö jo ohi), heti ensimmäisellä kartalla luki "Zepp Tokyo". Jep. Oikeassa paikassa oltiin ja monta tuntia aikaa hengailuun!


Yllätyin aika paljon siitä, että oltiin päädytty paikkaan, mistä olen kuullut paljon aiemmin. Alunperin en ollut edes ajatellu käydä siellä. Eli Venus Fortin ostoskeskukseen! Se ei näytä läheskään yhtä upelta kuvissa kuin mitä se oikeasti oli. Tuo katto on rakkautta! Se näytti oikeasti siltä, että olisimme olleet ulkona! Ja kauppakeskuksesta löytyi vaikka mitä! Vaatekauppoja, lelukauppoja, ravintoloita, eläinten vaatekauppoja sekä eläinkauppoja. Eläinkaupoista en sano mitään. Eivät ehkä olleet ihan minun makuuni. Ainakaan kun aloin ajattelamaan mitähän niille pennuille, joita ei valita käy..

Eläinten vaatekaupat olivat kyllä hauskoja. Olisin niin halunnut ostaa meidän koiralle talveksi takin, kun se tuolla näyttää jäätyvän, mutta olen aika varma, että se olisi ollut liian lihava niihin kaikkiin.. Myös hihnan olisin halunnut ostaa (oli oikeasti upeita) mutta sekin sitten jäi kun lähdimme vähän kiireellä pois... Ensi kerralla sitten!

Käytiin syömässä liukuhihnasushia, sillä Hello Kitty pannukakku kauppa oli kiinni. Olen siitä edelleen aika harmissani. Ne näyttivät niin hyviltä! Ja käytiin ottamassa yhdet purikura-kuvat. Ensi kerralla otan mukaan jonkun joka suostuu tulemaan kanssani kuviin... Vaikka pyysin monesti, nämä kuvat jäivät ainoiksi. :D Harmitti!

Jep. Siinä sitten hengailtiin. Kuvat ovat kännykällä otettuja, en uskaltanut keikkasääntöjen takia alkaa raahaamaan mukaan omaa kameraa.

1 kommentti:

  1. Ooo. Venus Fortista tulee mieleen Rooma. Mutta sitä ne on ehkä hakeneetkin? xD
    Oliko liukuhihnasushi hyvää? Ja awwww, Ripalle talvitakki. :DD
    Viimeisestä kuvasta pitää sanoa, että pinkki + vihreä on kyllä paras väriyhdistelmä!

    VastaaPoista