sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Japani 4

2.2.2012 Oli shoppailupäivä. Alennusmyynnit alkoivat joten Harajuku kutsui taas! Shibuyaan mentiin samana päivänä myöhemmin. Alunperin tarkoitus oli mennä Shibuyaan suoraan Harajukusta, mutta hups, taisin ostaa pari Happy Bagia ja kädet eivät jaksaneet kantaa enää muuta... Joten hotellin kautta Shibuyaan.
Mameshiba crepes! Oli ilmeisesti joku limited.. Älymäkea, koostui kakusta, vihreä tee kermasta, mansikoista ja hillosta!

Harajuku oli täynnä ihmisiä, joten sivukujan kautta pois. Ei kaduta, nättejä maisemia!




Liisa-kahvilaa etsimässä.. 



2012 kaikkialla..
Shibuyasta ei ole kuvia. Oli rankkaa kantaa painavaa kameraa mukana, etenkin kun kaupoissa oli kuvauskielto. Joten joo, Shibuya aikoina kamera jäi usein hotellille. Olisi muuten kiva hankkia iso laukku, johon mahtuisi kamera ja kaikki. Yksi syy kantamattomuuteen painavan lisäksi oli se, että laukusta oli niin paljon helpompi kaivaa matkaoppaat ja kelimuistutukset ilman kameraa!

Kolmas päivä kului sitten Hello! Projectin konsertissa. Ihan hassua, jälkeenpäin se tuntuu ihan unelta. Tahdon uudestaan! Kyseisestä konsertistakaan ei ole kuvia, koska kuvauskielto = ei kameraa. Eipä Nakano nyt niin ihmeellinenkään ollut, mitä ehdittiin kiertää. Harmittaa, etten löytänyt missään välissä idolikauppoja, vaikka olin lukenut niistä. Aikaakaan ei kyllä ollut mitenkaan kamalasti. Joten joo. Ensi kerralla pahus vie pidän ainakin yhden Nakano päivän, jolloin etsin ne idolikaupat ja ostelen kaikkea nättiä! D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti