maanantai 4. marraskuuta 2013

Uusi alku?

Okei. Otin itseäni niskasta kiinni ja tein sen mitä suunnittelin - poistin kaikki postaukset lukuunottamatta Japani + Lyon postauksia. Olen ollut blogin puolella jo pidemmän aikaa hiljaa. Koulujutut veivät voimia, eikä muutenkaan ollut juuri mitään kirjoitettavaa. Silti välillä teki mieli tulla ulisemaan tänne jostain turhasta - en kuitenkaan viitsinyt. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, uutta alkua yrittämässä!

Suurinosa on varmaan unohtanut minut - olen se urpoja otsikoita keksivä tyyppi! Jos nyt otsikointikin sujuisi paremmin, niin ei tarvitsisi myötähäpeillä niitä myöhemmin? Tunnetaan monilla nimillä, Minttupossu taitaa olla se tunnetuin. Tykkään idoleista, pelaamisesta & syömisestä. Tällä hetkellä harrastan todella epäaktiivisesti nukkeilua, mutta silti tykkään ihan älyttömästi hartsipalleroistani. Tanssin joskus harvoin, molemmat polveni ovat päättäneet sanoa itsensä lähes irti. Luen paljon, tällä hetkellä kulutan zombikirjoja ihan liikaa.

Tykkään vaatteista, meikeistä ja asusteista, mutta jaksan todella harvoin nähdä vaivaa pukeutumisen suhteen. Kroppani on tosi miehekäs (esim. leveät hartiat) joka vähän vaikeuttaa pukeutumistani. Yleensä pidänkin sitten aina samoja asukokonaisuuksia, sillä olen todennut ne superkivoiksi -> ei tarvitse miettiä päätään puhki sen suhteen.


Eipä tässä kai muuta. Kysyä saa jos on kysyttävää. Ehkä tässä tulee vielä uusia postauksia suhtkoht piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti