sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Puuttuva palanen

Sain tiistaina iloisen yllätyksen facebookin postilaatikkoon - minut + avec oli kutsuttu uusimman Singstarin lanseerausbileisiin! Laitoin äkkiä viestiä Fujiapplelle lähtisikö tämä mukaani. Eipä aikaakaan kun oltiin sovittu, että viideltä nähtäisi Kampissa!


Kun päästiin paikanpäälle oli ihan kummaa. Tilaisuus tuntui niin hienolta tälläiselle tavalliselle pulliaiselle, mutta onneksi meidät otettiin lämpimästi vastaan. Haettiin naposteltavaa ja mentiin nurkkapöytään vaihtelemaan kuulumisia. Paikka itsessään oli hieno. Koristelu oli sinällään yksinkertainen - ilmapalloja ja kynttilöitä. Kynttlät olivat ihan parhaita, tuli kodikas olo. Se ehkä innostikin laulamaan (liikaa...).




Ennen kuin päästiin laulamaan, Kuningasidea ja Tuure Kilpeläinen tulivat esittämään meille omat kappaleensa, jotka myös löytyivät Singstarilta. Täytyy myöntää, etten ollut kummastakaan kuullut koskaan ennen. Hyvää musiikkia kyllä, ei siinä mitään. Söpöt idolitytöt vievät kyllä kuitenkin sydämeni tälläkin erää. Tila ei ollut mitenkään erityisen iso, mutta musiikki oli yllätyksekseni saatu juuri sopivalle tasolle. Se ei ollut liian kovalla, eikä liian hiljaisella.



Ja sitten päästiinkin laulamiseen. Kun pääsimme Fujiapplen kanssa paikalle, Kuningasidean pojat laulelivat jo innoissaan uutta Singstaria. Me pääsimme parin kappaleen päästä myös kokeilemaan peliä ja siinä menikin loppuilta. Robinin Puuttuva Palanen oli paras, vaikken saanutkaan täysiä pisteitä. Harjoittelemista vielä on!


Kotiinlähdön aika tuli. Oltiin vissiin viimeiset vieraat lukuunottamatta artisteja, jotka lähtivät kotiin. Järjestäjän laittoivatkin meidän kassit täyteen karkkia ja sipsiä sekä tämän uusimman Singstarin (jotta laulaminen jatkuisi kotonakin!). Täytyy sanoa, että ihan mahtava kotiinviemislaukku!



Nyt jään odottelemaan Singstaria Ilkka Jääskeläisellä & Gimmelillä. Sitten olisi täydellistä! Tbh Singstarilla on harvoin kappaleita jotka oikeasti osaan. Sitä tulee silti laulettua, sillä se on kivaa. Ja oppiipahan uusia kappaleita. Kuitenkin, Gimmel ja Ilkka olisi sellaisia joita osaan = vielä hauskempaa!

'

Derp oli muitakin kuvia, mutta blogger päätti kääntää niistä jokaisen. Latasin photobucketiin yms. mutta ei sitten... ;_; 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti